Vælg dit sprog

  • - effektive løsninger til optimal pladsudnyttelse

    - effektive løsninger til optimal pladsudnyttelse

AKA-DanBox A/S - optimal pladsudnyttelse og beskyttelse

Præsentation af os og vores løsninger

AKA-DanBox udvikler og producerer optimale boks-, tank-, og afdækningsløsninger til et utal af anvendelsesområder og brancher som:

  • Lastbil
  • Specialkøretøj
  • Varevogne
  • Landbrug & entreprenør
  • Trailer - fra blokvogn til hobbytrailer
  • m.fl.

Alle områder og brancher, der har behov for at udnytte pladsen optimalt, kan skabe værdi gennem vores omfattende kompetence til at opbygge individuelt formede opbevaringsbokse, tanke til væsker, afdækning, m.m.

Fra standard- til skræddersyede løsninger

Udover vores produktion af standardprodukter har vi specialiseret os i at udvikle og fremstille individuelt kundetilpassede løsninger til vores kunder.

Herved kan vi helt optimalt udnytte den sparsomme plads, således at vores kunder kan medbringe det ønskede udstyr samt brændstof eller væsker som vand, hydraulikolie, m.v.

Alle produkter er fremstillet i den højeste kvalitet i vores egen produktion. Vi afsætter vores produkter over det meste af Europa gennem vores egen salgsorganisation eller gennem distributører.

Blandt de fortrukne til bl. a. transportbranchen.

AKA-DanBox er blandt de fortrukne leverandører indenfor boks-, tank- og afdækningsløsninger til lastbiler, varebiler, trailere, specialkøretøjer, landbrugsmaskiner m.fl. - både standard og skræddersyede bokse og tanke er populære fra vores kendte varemærker DanBox og AKA.

De førende producenter af lastbil og specialkøretøjer anvender disse bokse og tanke, idet vores fleksible design medfører at pladsen udnyttes optimalt, samt giver de bedste arbejdsbetingelser for chaufføren.
Til varevogne er vi kendte for at levere en komplet løsning med boks og tank.

Vi tilbyder også til entreprenør- og landbrugsbranchen specialkonstruerede opbevaringsløsninger og forskellige tilpassede tanke (vand, hydraulikolie, brændstof o.l.)

Udvikling og rådgivning

Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet, godt håndværk samt fokus på lovgivningsmæssige forhold.

For løbende at være forrest i udviklingen af de mest optimale boks- og afdækningsløsninger har vi et udviklings- og supportteam, der hjælper vores kunder over hele Europa med præcis den løsning, der passer til deres behov – uanset branche.Bag om AKA-DanBox A/S

AKA-DanBox består af 2 virksomheder AKA og DanBox, der i dag er samlet under et tag, hvor vores medarbejdere har specialistviden på hvert deres område og indenfor mange forskellige brancher. Vi beskæftiger uddannede fagfolk.

Begge virksomheder er samlet under AKA-DanBox med Escherich Holding i Danmark som hovedaktionær.

DanBox

DanBox blev i år 2000 opkøbt af holdingselskabet Escherich Holding.  Dengang beskæftigede selskabet 4 medarbejdere og producerede udelukkende finerbokse til lastbilmarkedet. Efter få år udvikledes produktionen til også at omfatte stålbokse samt fremstilling af brændstoftanke, hydrauliktanke, dieseltanke, vandtanke o.l. På grund af stor vækst flyttede virksomheden finerboksproduktionen til en nybygget fabrik i 2008.

AKA

I 2010 blev virksomheden AKA A/S tilkøbt og flyttet til Skovlund. AKA, som også havde stolte traditioner og et anerkendt navn indenfor fremstilling af finerbokse, kom hurtigt til at indgå som en naturlig del af hele konceptet.

Medarbjederne i disse meget erfarne virksomheder danner nu én stor enhed af specialister, hvormed vi løbende udvikler nye og innovative løsninger til forskellige brancher samt rådgiver og leverer præcis de produkter, som vores kunder ønsker.

Dermed sikrer vi, at vores kunder får en samlet løsning, hvor alle produkter er tilpasset hinanden, ligesom kunden har samme specialist med branchekendskab til hele løsningen.

Det giver kunden sikkerhed for kvalitetsløsninger.