Vælg dit sprog

  • - effektive løsninger til optimal pladsudnyttelse

    - effektive løsninger til optimal pladsudnyttelse

Vores værdier: Optimering, kundefokus & godt håndværk

Værdier

AKA-DanBox har et solidt fundament i vores værdier, som præger alle vores produktionsfaciliteter og medarbejdere.

Optimering

I AKA-DanBox er vi dedikeret til løbende at udvikle nye og forbedrede løsninger, der kan løse vores kunders behov. Vi arbejder med snævre og ofte vanskeligt tilgængelige områder, som kræver kreative idéer og godt håndværk at udnytte på bedst mulig måde. Vi har derfor eget udviklingsteam, der i tæt samarbejde med konstruktører skaber de optimale løsninger i AKA-DanBox. Og som naturligvis kender gældende love og myndighedskrav på området, således at vores løsninger altid er i overensstemmelse hermed.

Vores kunder vil således altid være sikre på, at løsninger fra AKA-DanBox er up-to-date indenfor både materialer, udførelse og lovgivning.

Kundefokus

Tilfredse kunder er basis for vores forretningsstrategi. Vi arbejder derfor målrettet på at skabe løsninger, der giver fordele for vores kunder. Vores løsninger skal kunne give vores brugere mulighed for at løse deres opgaver hurtigere og mere effektivt, at beskytte kundens vitale bygninger, køretøjer eller installationer, samt at give optimal sikkerhed ifm. opbevaring af væsker som brændstof, olier, spildevand, o.l. i henhold til lovgivning og myndighedskrav.

Det betyder, at vi i AKA-DanBox samarbejder med vores kunder omkring løsninger, således at kunden er ”med hele vejen”. Derfor tager vi os altid tid til grundig rådgivning og idéudvikling med kunden, ligesom vi har afgørende fokus på altid at levere den rigtige løsning til aftalt tid og i korrekt udførelse – også når det drejer sig om samlede løsninger med flere produkttyper.

Godt dansk håndværk og kvalitet

Vores løsninger bliver som regel udsat for hårde belastninger, forskelligt vejrlig og kontant betjening.

Derfor udvælger vi de bedste materialer til hver opgave, og sammen med en høj håndværksmæssig udførelse resulterer det i produkter af den bedste kvalitet. Der kan klare belastningerne - også i mange år fremover.

Vores interne arbejdsmetode kalder vi ”build to last”, som er vores garanti til kunderne om et kvalitetsprodukt i bedste udførelse og materialer.